Zet Pianoboekengids.nl op Tablet of Smartphone

Pianoboekengids.nl is ook goed te gebruiken op een Tablet of Smartphone. Het is nu mogelijk om eenvoudig Pianoboekengids.nl toe te voegen aan het beginscherm van je Tablet of Smartphone met een snelkoppeling. Dit werkt dan als een App.

Via de snelkoppeling heb je snel toegang tot Pianoboekengids.nl. Wanneer je namelijk op het icoon tikt wordt deze onmiddellijk geopend. De webpagina wordt ververst zodat je altijd de laatste informatie hebt. Dit is erg handig wanneer je graag een mobiele versie gebruikt van Pianoboekengids.nl.

Hoe plaats je Pianoboekengids.nl op het beginscherm van je Tablet of Smartphone?

• Open Pianoboekengids.nl in je browser.
• Zoek in het menu van de browser naar de optie ‘Voeg toe aan beginscherm’, ‘Voeg toe aan startscherm’, ‘Zet op beginscherm’, ‘Toevoegen aan startscherm’ of een variant hierop. Bij elke browser of browserversie kan deze optie een andere benaming hebben.

Je Tablet of Smartphone gaat aan de slag en maakt een snelkoppeling, eventueel kun je de naam (Pianoboekengids) en/of url aanpassen. Onmiddellijk wordt de snelkoppeling geplaatst en kun je deze net zoals andere apps verplaatsen naar een gewenste positie.